Bilete de avion din Copenhaga catre Praga

De la 29€

Când să zbori la Praga ca să economiseşti

prices: 29€ - 145€

Din Copenhaga către Praga

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Praga este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Copenhaga spre Praga în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Czech Airlines pe 2020-12-14

Cel mai ieftin zbor

29 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Copenhaga către Praga găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 31 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Praga: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Praga dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
31 oct.
CPH
Copenhaga
PRG
Praga
1h 24m
De la
29€
Czech Airlines
14 dec.
CPH
Copenhaga
PRG
Praga
1h 19m
De la
36€
Czech Airlines
26 nov.
CPH
Copenhaga
PRG
Praga
1h 19m
De la
36€
Ryanair
1 nov.
CPH
Copenhaga
PRG
Praga
1h 24m
De la
36€
Ryanair
7 nov.
CPH
Copenhaga
PRG
Praga
1h 24m
De la
36€
Ryanair
8 nov.
CPH
Copenhaga
PRG
Praga
1h 24m
De la
36€

Avia bilete spre Praga

Zboruri spre Praga care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Copenhaga - Praga, iar returul îl găsești pe pagina Praga - Copenhaga.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Praga sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Praga.

Cel mai potrivit timp de a vizita Praga

Temperatura in Praga variază astăzi de la 10°C până la 12°C

Copenhaga

28 May 2020
13°C min
14°C max

Praga

28 May 2020
10°C min
12°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Copenhaga
Praga

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Praga

test

Profil