Bilete de avion din Dnepropetrovsk catre Bologna

De la 125€

Când să zbori la Bologna ca să economiseşti

prices: 125€ - 220€

Din Dnepropetrovsk către Bologna

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bologna este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 8 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Dnepropetrovsk spre Bologna în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ukraine International Airlines pe 2020-04-11

Cel mai ieftin zbor

125 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Dnepropetrovsk către Bologna găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 20 martie 2020, iar zborul va fi operat de Wayraper.

Bologna: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bologna dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

20 mar.
DNK
Dnepropetrovsk
BLQ
Bologna
30h 14m
De la
125€
25 feb.
DNK
Dnepropetrovsk
BLQ
Bologna
26h 14m
De la
130€
4 mar.
DNK
Dnepropetrovsk
BLQ
Bologna
32h 24m
De la
131€
11 apr.
DNK
Dnepropetrovsk
BLQ
Bologna
8h 14m
De la
133€
23 mai
DNK
Dnepropetrovsk
BLQ
Bologna
8h 14m
De la
137€
10 oct.
DNK
Dnepropetrovsk
BLQ
Bologna
8h 44m
De la
138€

Avia bilete spre Bologna

Zboruri spre Bologna care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Dnepropetrovsk - Bologna, iar returul îl găsești pe pagina Bologna - Dnepropetrovsk.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bologna sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bologna.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bologna

Temperatura in Bologna variază astăzi de la 7°C până la 12°C

Dnepropetrovsk

19 Feb 2020
3°C min
4°C max

Bologna

19 Feb 2020
7°C min
12°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Dnepropetrovsk
Bologna

Citeste mai multe despre Bologna

test

Profil