Bilete de avion din Frankfurt catre Cracovia

De la 48€

Când să zbori la Cracovia ca să economiseşti

prices: 48€ - 103€

Din Frankfurt către Cracovia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cracovia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Frankfurt spre Cracovia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Lufthansa pe 2023-08-13

Cel mai ieftin zbor

48 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Frankfurt către Cracovia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 februarie 2023, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Cracovia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cracovia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
26 feb.
FRA
Frankfurt
KRK
Cracovia
18h 14m
De la
48€
Ryanair
5 mar.
FRA
Frankfurt
KRK
Cracovia
18h 14m
De la
53€
Ryanair
13 mar.
FRA
Frankfurt
KRK
Cracovia
22h 34m
De la
53€
Ryanair
24 ian.
FRA
Frankfurt
KRK
Cracovia
27h 24m
De la
53€
Ryanair
22 ian.
FRA
Frankfurt
KRK
Cracovia
18h 14m
De la
54€
Ryanair
5 feb.
FRA
Frankfurt
KRK
Cracovia
18h 14m
De la
54€

Avia bilete spre Cracovia

Zboruri spre Cracovia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Frankfurt - Cracovia, iar returul îl găsești pe pagina Cracovia - Frankfurt.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cracovia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cracovia.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cracovia

Temperatura in Cracovia variază astăzi de la 14°C până la 16°C

Frankfurt

28 May 2023
20°C min
23°C max

Cracovia

28 May 2023
14°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Frankfurt
Cracovia

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cracovia

test

Profil