Bilete de avion din Geneva catre Minsk

De la 108€

Când să zbori la Minsk ca să economiseşti

prices: 108€ - 157€

Din Geneva către Minsk

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Minsk este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Geneva spre Minsk în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Belavia Belarusian Airlines pe 2020-06-28

Cel mai ieftin zbor

108 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Geneva către Minsk găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 februarie 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Minsk: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Minsk dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

27 feb.
GVA
Geneva
MSQ
Minsk
21h 19m
De la
108€
18 feb.
GVA
Geneva
MSQ
Minsk
25h 49m
De la
116€
6 feb.
GVA
Geneva
MSQ
Minsk
29h 34m
De la
118€
5 mar.
GVA
Geneva
MSQ
Minsk
29h 34m
De la
123€
12 mar.
GVA
Geneva
MSQ
Minsk
29h 34m
De la
123€
29 ian.
GVA
Geneva
MSQ
Minsk
26h 54m
De la
125€

Avia bilete spre Minsk

Zboruri spre Minsk care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Geneva - Minsk, iar returul îl găsești pe pagina Minsk - Geneva.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Minsk sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Minsk.

Cel mai potrivit timp de a vizita Minsk

Temperatura in Minsk variază astăzi de la 1°C până la 1°C

Geneva

24 Jan 2020
1°C min
7°C max

Minsk

24 Jan 2020
1°C min
1°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Geneva
Minsk

Companii care zboară spre Minsk

test