Bilete de avion din Helsinki catre Astana (Nursultan)

De la 158€

Când să zbori la Astana (Nursultan) ca să economiseşti

prices: 158€ - 653€

Din Helsinki către Astana (Nursultan)

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Astana (Nursultan) este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 14 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Helsinki spre Astana (Nursultan) în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Baltic pe 2023-02-15

Cel mai ieftin zbor

158 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Helsinki către Astana (Nursultan) găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 31 octombrie 2022, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Astana (Nursultan): Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Astana (Nursultan) dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

31 oct.
HEL
Helsinki
TSE
Astana (Nursultan)
29h 44m
De la
158€
14 nov.
HEL
Helsinki
TSE
Astana (Nursultan)
29h 44m
De la
159€
2 dec.
HEL
Helsinki
TSE
Astana (Nursultan)
28h 19m
De la
162€
21 nov.
HEL
Helsinki
TSE
Astana (Nursultan)
29h 44m
De la
164€
4 nov.
HEL
Helsinki
TSE
Astana (Nursultan)
28h 19m
De la
168€
25 nov.
HEL
Helsinki
TSE
Astana (Nursultan)
28h 19m
De la
174€

Avia bilete spre Astana (Nursultan)

Zboruri spre Astana (Nursultan) care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Helsinki - Astana (Nursultan), iar returul îl găsești pe pagina Astana (Nursultan) - Helsinki.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Astana (Nursultan) sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Astana (Nursultan).

Cel mai potrivit timp de a vizita Astana (Nursultan)

Temperatura in Astana (Nursultan) variază astăzi de la -30°C până la -30°C

Helsinki

08 Dec 2022
-4°C min
-2°C max

Astana (Nursultan)

08 Dec 2022
-30°C min
-30°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Helsinki
Astana (Nursultan)

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Astana (Nursultan)

test

Profil