Bilete de avion din Heraklion catre Koror

De la 649€

Când să zbori la Koror ca să economiseşti

prices: 649€ - 1002€

Din Heraklion către Koror

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Koror este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 34 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Heraklion spre Koror în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Olympic Airlines pe 2020-01-07

Cel mai ieftin zbor

649 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Heraklion către Koror găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 11 iunie 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Koror: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Koror dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

11 iun.
HER
Heraklion
ROR
Koror
49h 39m
De la
649€
25 mai
HER
Heraklion
ROR
Koror
46h 54m
De la
651€
18 iun.
HER
Heraklion
ROR
Koror
49h 39m
De la
657€
19 sept.
HER
Heraklion
ROR
Koror
48h 19m
De la
661€
18 apr.
HER
Heraklion
ROR
Koror
38h 39m
De la
664€
21 mai
HER
Heraklion
ROR
Koror
51h 54m
De la
665€

Avia bilete spre Koror

Zboruri spre Koror care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Heraklion - Koror, iar returul îl găsești pe pagina Koror - Heraklion.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Koror sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Koror.

Cel mai potrivit timp de a vizita Koror

Temperatura in Koror variază astăzi de la 27°C până la 27°C

Heraklion

26 Jan 2020
7°C min
10°C max

Koror

26 Jan 2020
27°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Heraklion
Koror

Companii care zboară spre Koror

test