Bilete de avion din Hong Kong catre New York

De la 406€

Când să zbori la New York ca să economiseşti

prices: 406€ - 510€

Din Hong Kong către New York

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către New York este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 19 ore 22 min – timp record pentru durata călătoriei din Hong Kong spre New York în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Canada pe 2022-07-15

Cel mai ieftin zbor

406 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Hong Kong către New York găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 19 decembrie 2021, iar zborul va fi operat de Turkish Airlines.

New York: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către New York dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

19 dec.
HKG
Hong Kong
NYC
New York
57h 33m
De la
406€
11 dec.
HKG
Hong Kong
NYC
New York
59h 48m
De la
406€
17 nov.
HKG
Hong Kong
NYC
New York
37h 26m
De la
434€
1 dec.
HKG
Hong Kong
NYC
New York
38h 20m
De la
434€
Turkish Airlines
15 feb.
HKG
Hong Kong
NYC
New York
25h 24m
De la
436€
Turkish Airlines
14 nov.
HKG
Hong Kong
NYC
New York
33h 4m
De la
436€

Avia bilete spre New York

Zboruri spre New York care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Hong Kong - New York, iar returul îl găsești pe pagina New York - Hong Kong.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre New York sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia New York.

Cel mai potrivit timp de a vizita New York

Temperatura in New York variază astăzi de la 16°C până la 24°C

Hong Kong

20 Aug 2022
26°C min
29°C max

New York

20 Aug 2022
16°C min
24°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Hong Kong
New York

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre New York

Companii care zboară spre New York

test

Profil