Bilete de avion din Iasi catre Astana (Nursultan)

De la 188€

Când să zbori la Astana (Nursultan) ca să economiseşti

prices: 188€ - 352€

Din Iasi către Astana (Nursultan)

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Astana (Nursultan) este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 19 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Iasi spre Astana (Nursultan) în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2023-05-16

Cel mai ieftin zbor

188 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Iasi către Astana (Nursultan) găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 martie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Astana (Nursultan): Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Astana (Nursultan) dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

27 mar.
IAS
Iasi
TSE
Astana (Nursultan)
34h 24m
De la
188€
13 mai
IAS
Iasi
TSE
Astana (Nursultan)
35h 49m
De la
195€
Wizz Air
10 dec.
IAS
Iasi
TSE
Astana (Nursultan)
53h 29m
De la
196€
Wizz Air
5 nov.
IAS
Iasi
TSE
Astana (Nursultan)
53h 29m
De la
196€
16 mai
IAS
Iasi
TSE
Astana (Nursultan)
19h 4m
De la
205€
4 dec.
IAS
Iasi
TSE
Astana (Nursultan)
29h 14m
De la
205€

Avia bilete spre Astana (Nursultan)

Zboruri spre Astana (Nursultan) care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Iasi - Astana (Nursultan), iar returul îl găsești pe pagina Astana (Nursultan) - Iasi.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Astana (Nursultan) sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Astana (Nursultan).

Cel mai potrivit timp de a vizita Astana (Nursultan)

Temperatura in Astana (Nursultan) variază astăzi de la 26°C până la 26°C

Iasi

31 May 2023
20°C min
21°C max

Astana (Nursultan)

31 May 2023
26°C min
26°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Iasi
Astana (Nursultan)

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Astana (Nursultan)

test

Profil