Bilete de avion din Koror catre Cluj-Napoca

De la 813€

Când să zbori la Cluj-Napoca ca să economiseşti

prices: 813€ - 10497€

Din Koror către Cluj-Napoca

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cluj-Napoca este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 42 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Koror spre Cluj-Napoca în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu United Airlines pe 2021-10-16

Cel mai ieftin zbor

813 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Koror către Cluj-Napoca găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 1 noiembrie 2021, iar zborul va fi operat de Asiana Airlines.

Cluj-Napoca: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cluj-Napoca dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

1 nov.
ROR
Koror
CLJ
Cluj-Napoca
46h 34m
De la
813€
8 nov.
ROR
Koror
CLJ
Cluj-Napoca
46h 34m
De la
813€
20 dec.
ROR
Koror
CLJ
Cluj-Napoca
46h 34m
De la
816€
24 ian.
ROR
Koror
CLJ
Cluj-Napoca
58h 24m
De la
834€
21 feb.
ROR
Koror
CLJ
Cluj-Napoca
58h 24m
De la
834€
18 mar.
ROR
Koror
CLJ
Cluj-Napoca
49h 49m
De la
844€

Avia bilete spre Cluj-Napoca

Zboruri spre Cluj-Napoca care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Koror - Cluj-Napoca, iar returul îl găsești pe pagina Cluj-Napoca - Koror.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cluj-Napoca sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cluj-Napoca.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cluj-Napoca

Temperatura in Cluj-Napoca variază astăzi de la 20°C până la 20°C

Koror

01 Jul 2022
24°C min
24°C max

Cluj-Napoca

01 Jul 2022
20°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Koror
Cluj-Napoca

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cluj-Napoca

test

Profil