Bilete de avion din Lyon catre Kigali

De la 396€

Când să zbori la Kigali ca să economiseşti

prices: 396€ - 471€

Din Lyon către Kigali

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kigali este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 11 ore 24 min – timp record pentru durata călătoriei din Lyon spre Kigali în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Brussels Airlines pe 2020-05-05

Cel mai ieftin zbor

396 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Lyon către Kigali găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 11 martie 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Kigali: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kigali dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

11 mar.
LYS
Lyon
KGL
Kigali
31h 29m
De la
396€
Brussels Airlines
5 mai
LYS
Lyon
KGL
Kigali
11h 24m
De la
398€
12 feb.
LYS
Lyon
KGL
Kigali
28h 39m
De la
399€
27 mar.
LYS
Lyon
KGL
Kigali
36h 39m
De la
403€
Brussels Airlines
26 feb.
LYS
Lyon
KGL
Kigali
23h 39m
De la
409€
27 apr.
LYS
Lyon
KGL
Kigali
29h 59m
De la
409€

Avia bilete spre Kigali

Zboruri spre Kigali care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Lyon - Kigali, iar returul îl găsești pe pagina Kigali - Lyon.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kigali sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kigali.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kigali

Temperatura in Kigali variază astăzi de la 20°C până la 20°C

Lyon

18 Feb 2020
8°C min
11°C max

Kigali

18 Feb 2020
20°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Lyon
Kigali

Companii care zboară spre Kigali

test

Profil