Bilete de avion din Lyon catre Sankt Petersburg

De la 63€

Când să zbori la Sankt Petersburg ca să economiseşti

prices: 63€ - 170€

Din Lyon către Sankt Petersburg

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sankt Petersburg este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 14 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Lyon spre Sankt Petersburg în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2020-11-26

Cel mai ieftin zbor

63 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Lyon către Sankt Petersburg găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 1 mai 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Sankt Petersburg: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sankt Petersburg dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

1 mai
LYS
Lyon
LED
Sankt Petersburg
35h 24m
De la
63€
15 mai
LYS
Lyon
LED
Sankt Petersburg
35h 24m
De la
63€
18 mai
LYS
Lyon
LED
Sankt Petersburg
35h 24m
De la
63€
2 iun.
LYS
Lyon
LED
Sankt Petersburg
28h 24m
De la
69€
28 mai
LYS
Lyon
LED
Sankt Petersburg
28h 49m
De la
72€
8 iun.
LYS
Lyon
LED
Sankt Petersburg
28h 49m
De la
80€

Avia bilete spre Sankt Petersburg

Zboruri spre Sankt Petersburg care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Lyon - Sankt Petersburg, iar returul îl găsești pe pagina Sankt Petersburg - Lyon.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sankt Petersburg sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sankt Petersburg.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sankt Petersburg

Temperatura in Sankt Petersburg variază astăzi de la 11°C până la 11°C

Lyon

31 May 2020
22°C min
25°C max

Sankt Petersburg

31 May 2020
11°C min
11°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Lyon
Sankt Petersburg

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Sankt Petersburg

Companii care zboară spre Sankt Petersburg

test

Profil