Bilete de avion din Minsk catre Omsk

De la 69€

Când să zbori la Omsk ca să economiseşti

prices: 69€ - 136€

Din Minsk către Omsk

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Omsk este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 8 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Minsk spre Omsk în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Belavia Belarusian Airlines pe 2021-11-22

Cel mai ieftin zbor

69 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Minsk către Omsk găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 decembrie 2021, iar zborul va fi operat de Belavia Belarusian Airlines.

Omsk: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Omsk dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

18 dec.
MSQ
Minsk
OMS
Omsk
8h 59m
De la
69€
30 nov.
MSQ
Minsk
OMS
Omsk
9h 59m
De la
72€
10 dec.
MSQ
Minsk
OMS
Omsk
9h 59m
De la
72€
7 dec.
MSQ
Minsk
OMS
Omsk
9h 59m
De la
72€
1 dec.
MSQ
Minsk
OMS
Omsk
9h 59m
De la
72€
22 nov.
MSQ
Minsk
OMS
Omsk
8h 39m
De la
74€

Avia bilete spre Omsk

Zboruri spre Omsk care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Minsk - Omsk, iar returul îl găsești pe pagina Omsk - Minsk.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Omsk sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Omsk.

Cel mai potrivit timp de a vizita Omsk

Temperatura in Omsk variază astăzi de la -17°C până la -17°C

Minsk

25 Jan 2022
-10°C min
-9°C max

Omsk

25 Jan 2022
-17°C min
-17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Minsk
Omsk

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Omsk

test

Profil