Bilete de avion din Moscova catre Sofia

De la 54€

Când să zbori la Sofia ca să economiseşti

prices: 54€ - 130€

Din Moscova către Sofia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sofia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 24 min – timp record pentru durata călătoriei din Moscova spre Sofia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Aegean Airlines pe 2020-09-22

Cel mai ieftin zbor

54 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Moscova către Sofia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 martie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Sofia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sofia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

18 mar.
MOW
Moscova
SOF
Sofia
14h 4m
De la
54€
22 ian.
MOW
Moscova
SOF
Sofia
14h 4m
De la
61€
19 feb.
MOW
Moscova
SOF
Sofia
29h 59m
De la
61€
27 ian.
MOW
Moscova
SOF
Sofia
14h 4m
De la
63€
15 ian.
MOW
Moscova
SOF
Sofia
14h 4m
De la
68€
2 feb.
MOW
Moscova
SOF
Sofia
29h 59m
De la
68€

Avia bilete spre Sofia

Zboruri spre Sofia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Moscova - Sofia, iar returul îl găsești pe pagina Sofia - Moscova.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sofia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sofia.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sofia

Temperatura in Sofia variază astăzi de la -4°C până la -3°C

Moscova

26 Jan 2020
-1°C min
1°C max

Sofia

26 Jan 2020
-4°C min
-3°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Moscova
Sofia

Companii care zboară spre Sofia

test