Bilete de avion din Munchen catre Bologna

De la 77€

Când să zbori la Bologna ca să economiseşti

prices: 77€ - 112€

Din Munchen către Bologna

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bologna este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Munchen spre Bologna în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Eurowings pe 2021-04-08

Cel mai ieftin zbor

77 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Munchen către Bologna găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 20 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Bologna: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bologna dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

20 oct.
MUC
Munchen
BLQ
Bologna
13h 44m
De la
77€
10 oct.
MUC
Munchen
BLQ
Bologna
15h 29m
De la
77€
7 oct.
MUC
Munchen
BLQ
Bologna
11h 44m
De la
82€
30 iul.
MUC
Munchen
BLQ
Bologna
17h 14m
De la
87€
31 aug.
MUC
Munchen
BLQ
Bologna
7h 44m
De la
89€
13 nov.
MUC
Munchen
BLQ
Bologna
7h 4m
De la
92€

Avia bilete spre Bologna

Zboruri spre Bologna care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Munchen - Bologna, iar returul îl găsești pe pagina Bologna - Munchen.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bologna sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bologna.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bologna

Temperatura in Bologna variază astăzi de la 16°C până la 19°C

Munchen

04 Aug 2020
14°C min
16°C max

Bologna

04 Aug 2020
16°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Munchen
Bologna

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Bologna

Companii care zboară spre Bologna

test

Profil