Bilete de avion din Munchen catre Chisinau

De la 95€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 95€ - 181€

Din Munchen către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Munchen spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Tarom pe 2020-11-13

Cel mai ieftin zbor

95 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Munchen către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 5 mai 2020, iar zborul va fi operat de Lauda Motion.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

5 mai
MUC
Munchen
KIV
Chisinau
42h 9m
De la
95€
26 apr.
MUC
Munchen
KIV
Chisinau
51h 39m
De la
99€
12 mai
MUC
Munchen
KIV
Chisinau
43h 14m
De la
103€
8 iun.
MUC
Munchen
KIV
Chisinau
23h 34m
De la
105€
30 mar.
MUC
Munchen
KIV
Chisinau
27h 49m
De la
105€
27 mai
MUC
Munchen
KIV
Chisinau
30h 49m
De la
108€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Munchen - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Munchen.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 18°C până la 18°C

Munchen

28 Mar 2020
13°C min
17°C max

Chisinau

28 Mar 2020
18°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Munchen
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

test

Profil