Bilete de avion din Nurnberg catre Kiev

De la 49€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 49€ - 125€

Din Nurnberg către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Nurnberg spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-05-29

Cel mai ieftin zbor

49 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Nurnberg către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 28 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

28 oct.
NUE
Nurnberg
IEV
Kiev
25h 19m
De la
49€
Ryanair
29 sept.
NUE
Nurnberg
IEV
Kiev
24h 9m
De la
54€
Ryanair
17 oct.
NUE
Nurnberg
IEV
Kiev
43h 49m
De la
54€
Ryanair
3 oct.
NUE
Nurnberg
IEV
Kiev
43h 49m
De la
54€
4 nov.
NUE
Nurnberg
IEV
Kiev
25h 19m
De la
61€
11 nov.
NUE
Nurnberg
IEV
Kiev
25h 19m
De la
61€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Nurnberg - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Nurnberg.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 13°C până la 13°C

Nurnberg

01 Oct 2020
15°C min
17°C max

Kiev

01 Oct 2020
13°C min
13°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Nurnberg
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil