Bilete de avion din Oradea catre Cluj-Napoca

De la 40€

Când să zbori la Cluj-Napoca ca să economiseşti

prices: 40€ - 105€

Din Oradea către Cluj-Napoca

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cluj-Napoca este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Oradea spre Cluj-Napoca în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2022-04-13

Cel mai ieftin zbor

40 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Oradea către Cluj-Napoca găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 25 mai 2022, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Cluj-Napoca: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cluj-Napoca dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

25 mai
OMR
Oradea
CLJ
Cluj-Napoca
9h 34m
De la
40€
18 mai
OMR
Oradea
CLJ
Cluj-Napoca
9h 9m
De la
45€
Ryanair
1 mai
OMR
Oradea
CLJ
Cluj-Napoca
40h 29m
De la
50€
5 iun.
OMR
Oradea
CLJ
Cluj-Napoca
38h 9m
De la
58€
8 iun.
OMR
Oradea
CLJ
Cluj-Napoca
9h 9m
De la
63€
Ryanair
22 iun.
OMR
Oradea
CLJ
Cluj-Napoca
25h 29m
De la
66€

Avia bilete spre Cluj-Napoca

Zboruri spre Cluj-Napoca care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Oradea - Cluj-Napoca, iar returul îl găsești pe pagina Cluj-Napoca - Oradea.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cluj-Napoca sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cluj-Napoca.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cluj-Napoca

Temperatura in Cluj-Napoca variază astăzi de la 20°C până la 20°C

Oradea

01 Jul 2022
22°C min
22°C max

Cluj-Napoca

01 Jul 2022
20°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Oradea
Cluj-Napoca

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Cluj-Napoca

test

Profil