Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Paris la Chisinau

De la 35€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 35€ - 132€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Paris către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Paris spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-02-24

Cel mai ieftin zbor

36 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Paris către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 24 februarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
24 feb.
PAR
Paris
KIV
Chisinau
2h 59m
De la
35.2€
Wizz Air
27 ian.
PAR
Paris
KIV
Chisinau
2h 59m
De la
45.1€
Wizz Air
10 feb.
PAR
Paris
KIV
Chisinau
2h 59m
De la
49.22€
6 mar.
PAR
Paris
KIV
Chisinau
26h 49m
De la
59€
20 ian.
PAR
Paris
KIV
Chisinau
26h 34m
De la
62€
10 ian.
PAR
Paris
KIV
Chisinau
26h 49m
De la
65€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Paris - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Paris.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Companii care zboară spre Chisinau