Bilete de avion din Porto catre Canton, China

De la 325€

Când să zbori la Canton, China ca să economiseşti

prices: 325€ - 453€

Din Porto către Canton, China

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Canton, China este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 25 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Porto spre Canton, China în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-09-23

Cel mai ieftin zbor

325 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Porto către Canton, China găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 12 decembrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Canton, China: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Canton, China dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

12 dec.
OPO
Porto
CAN
Canton, China
31h 34m
De la
325€
22 dec.
OPO
Porto
CAN
Canton, China
55h 34m
De la
330€
10 nov.
OPO
Porto
CAN
Canton, China
40h 9m
De la
331€
28 nov.
OPO
Porto
CAN
Canton, China
47h 34m
De la
336€
26 ian.
OPO
Porto
CAN
Canton, China
31h 34m
De la
337€
20 ian.
OPO
Porto
CAN
Canton, China
47h 34m
De la
341€

Avia bilete spre Canton, China

Zboruri spre Canton, China care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Porto - Canton, China, iar returul îl găsești pe pagina Canton, China - Porto.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Canton, China sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Canton, China.

Cel mai potrivit timp de a vizita Canton, China

Temperatura in Canton, China variază astăzi de la 27°C până la 28°C

Porto

02 Oct 2020
13°C min
15°C max

Canton, China

02 Oct 2020
27°C min
28°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Porto
Canton, China

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Canton, China

Companii care zboară spre Canton, China

test

Profil