Bilete de avion din Porto catre Shanghai

De la 304€

Când să zbori la Shanghai ca să economiseşti

prices: 304€ - 404€

Din Porto către Shanghai

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Shanghai este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 16 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Porto spre Shanghai în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu TAP Portugal pe 2020-10-02

Cel mai ieftin zbor

304 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Porto către Shanghai găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 9 septembrie 2020, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Shanghai: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Shanghai dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

9 sept.
OPO
Porto
SHA
Shanghai
48h 39m
De la
304€
1 sept.
OPO
Porto
SHA
Shanghai
25h 34m
De la
306€
28 sept.
OPO
Porto
SHA
Shanghai
48h 39m
De la
310€
24 iun.
OPO
Porto
SHA
Shanghai
46h 29m
De la
313€
11 nov.
OPO
Porto
SHA
Shanghai
25h 29m
De la
314€
9 dec.
OPO
Porto
SHA
Shanghai
25h 29m
De la
314€

Avia bilete spre Shanghai

Zboruri spre Shanghai care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Porto - Shanghai, iar returul îl găsești pe pagina Shanghai - Porto.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Shanghai sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Shanghai.

Cel mai potrivit timp de a vizita Shanghai

Temperatura in Shanghai variază astăzi de la 14°C până la 16°C

Porto

06 Apr 2020
11°C min
15°C max

Shanghai

06 Apr 2020
14°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Porto
Shanghai

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Shanghai

Companii care zboară spre Shanghai

test

Profil