Bilete de avion din Porto catre Sofia

De la 36€

Când să zbori la Sofia ca să economiseşti

prices: 36€ - 105€

Din Porto către Sofia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sofia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Porto spre Sofia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-07-09

Cel mai ieftin zbor

36 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Porto către Sofia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 30 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Sofia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sofia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
30 ian.
OPO
Porto
SOF
Sofia
14h 54m
De la
36€
Ryanair
6 feb.
OPO
Porto
SOF
Sofia
14h 54m
De la
36€
Ryanair
23 ian.
OPO
Porto
SOF
Sofia
14h 54m
De la
36€
Ryanair
27 feb.
OPO
Porto
SOF
Sofia
14h 54m
De la
36€
12 feb.
OPO
Porto
SOF
Sofia
18h 14m
De la
39€
Ryanair
4 mar.
OPO
Porto
SOF
Sofia
9h 59m
De la
42€

Avia bilete spre Sofia

Zboruri spre Sofia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Porto - Sofia, iar returul îl găsești pe pagina Sofia - Porto.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sofia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sofia.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sofia

Temperatura in Sofia variază astăzi de la 2°C până la 2°C

Porto

23 Jan 2020
11°C min
13°C max

Sofia

23 Jan 2020
2°C min
2°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Porto
Sofia

Companii care zboară spre Sofia

test