Bilete de avion din Praga catre Koror

De la 581€

Când să zbori la Koror ca să economiseşti

prices: 581€ - 2056€

Din Praga către Koror

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Koror este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 33 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Praga spre Koror în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Singapore Airlines pe 2021-04-17

Cel mai ieftin zbor

581 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Praga către Koror găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 28 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Koror: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Koror dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

28 oct.
PRG
Praga
ROR
Koror
50h 39m
De la
581€
17 aug.
PRG
Praga
ROR
Koror
48h 29m
De la
754€
24 aug.
PRG
Praga
ROR
Koror
48h 29m
De la
754€
14 aug.
PRG
Praga
ROR
Koror
56h 24m
De la
754€
23 oct.
PRG
Praga
ROR
Koror
57h 39m
De la
780€
28 feb.
PRG
Praga
ROR
Koror
51h 49m
De la
787€

Avia bilete spre Koror

Zboruri spre Koror care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Praga - Koror, iar returul îl găsești pe pagina Koror - Praga.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Koror sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Koror.

Cel mai potrivit timp de a vizita Koror

Temperatura in Koror variază astăzi de la 26°C până la 26°C

Praga

12 Aug 2020
18°C min
18°C max

Koror

12 Aug 2020
26°C min
26°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Praga
Koror

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Koror

test

Profil