Bilete de avion din Roma catre Chicago

De la 204€

Când să zbori la Chicago ca să economiseşti

prices: 204€ - 307€

Din Roma către Chicago

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chicago este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 11 ore 54 min – timp record pentru durata călătoriei din Roma spre Chicago în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Lufthansa pe 2021-05-04

Cel mai ieftin zbor

204 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Roma către Chicago găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 10 mai 2021, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Chicago: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chicago dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

10 mai
ROM
Roma
CHI
Chicago
39h 34m
De la
204€
13 iun.
ROM
Roma
CHI
Chicago
53h 4m
De la
204€
6 iun.
ROM
Roma
CHI
Chicago
53h 4m
De la
204€
16 iun.
ROM
Roma
CHI
Chicago
39h 39m
De la
211€
19 mai
ROM
Roma
CHI
Chicago
43h 57m
De la
215€
28 mai
ROM
Roma
CHI
Chicago
40h 29m
De la
216€

Avia bilete spre Chicago

Zboruri spre Chicago care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Roma - Chicago, iar returul îl găsești pe pagina Chicago - Roma.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chicago sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chicago.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chicago

Temperatura in Chicago variază astăzi de la 21°C până la 26°C

Roma

12 Jun 2021
24°C min
27°C max

Chicago

12 Jun 2021
21°C min
26°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Roma
Chicago

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chicago

test

Profil