Bilete de avion din Sacramento, California catre Helsinki

De la 270€

Când să zbori la Helsinki ca să economiseşti

prices: 270€ - 829€

Din Sacramento, California către Helsinki

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Helsinki este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 19 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Sacramento, California spre Helsinki în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Delta Air Lines pe 2023-02-22

Cel mai ieftin zbor

270 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sacramento, California către Helsinki găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 12 septembrie 2022, iar zborul va fi operat de United Airlines.

Helsinki: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Helsinki dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

12 sept.
SAC
Sacramento, California
HEL
Helsinki
52h 17m
De la
270€
27 sept.
SAC
Sacramento, California
HEL
Helsinki
54h 39m
De la
274€
20 sept.
SAC
Sacramento, California
HEL
Helsinki
40h 4m
De la
275€
20 aug.
SAC
Sacramento, California
HEL
Helsinki
46h 25m
De la
291€
1 oct.
SAC
Sacramento, California
HEL
Helsinki
46h 29m
De la
293€
8 oct.
SAC
Sacramento, California
HEL
Helsinki
46h 29m
De la
293€

Avia bilete spre Helsinki

Zboruri spre Helsinki care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sacramento, California - Helsinki, iar returul îl găsești pe pagina Helsinki - Sacramento, California.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Helsinki sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Helsinki.

Cel mai potrivit timp de a vizita Helsinki

Temperatura in Helsinki variază astăzi de la -5°C până la -4°C

Sacramento, California

04 Dec 2022
6°C min
9°C max

Helsinki

04 Dec 2022
-5°C min
-4°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sacramento, California
Helsinki

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Helsinki

test

Profil