Bilete de avion din Sankt Petersburg catre Chicago

De la 259€

Când să zbori la Chicago ca să economiseşti

prices: 259€ - 333€

Din Sankt Petersburg către Chicago

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chicago este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 20 ore 53 min – timp record pentru durata călătoriei din Sankt Petersburg spre Chicago în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Aeroflot Russian Airlines pe 2022-01-30

Cel mai ieftin zbor

259 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sankt Petersburg către Chicago găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 4 iunie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Chicago: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chicago dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

4 iun.
LED
Sankt Petersburg
CHI
Chicago
53h 14m
De la
259€
11 iun.
LED
Sankt Petersburg
CHI
Chicago
50h 34m
De la
262€
20 iun.
LED
Sankt Petersburg
CHI
Chicago
33h 9m
De la
273€
23 iun.
LED
Sankt Petersburg
CHI
Chicago
57h 9m
De la
291€
11 oct.
LED
Sankt Petersburg
CHI
Chicago
38h 24m
De la
292€
30 sept.
LED
Sankt Petersburg
CHI
Chicago
38h 24m
De la
293€

Avia bilete spre Chicago

Zboruri spre Chicago care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sankt Petersburg - Chicago, iar returul îl găsești pe pagina Chicago - Sankt Petersburg.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chicago sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chicago.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chicago

Temperatura in Chicago variază astăzi de la 21°C până la 23°C

Sankt Petersburg

19 Jun 2021
27°C min
30°C max

Chicago

19 Jun 2021
21°C min
23°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sankt Petersburg
Chicago

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chicago

test

Profil