Bilete de avion din Sankt Petersburg catre Omsk

De la 51€

Când să zbori la Omsk ca să economiseşti

prices: 51€ - 159€

Din Sankt Petersburg către Omsk

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Omsk este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Sankt Petersburg spre Omsk în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu pe 2021-10-25

Cel mai ieftin zbor

51 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sankt Petersburg către Omsk găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 15 noiembrie 2021, iar zborul va fi operat de .

Omsk: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Omsk dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

15 nov.
LED
Sankt Petersburg
OMS
Omsk
3h 39m
De la
51€
22 ian.
LED
Sankt Petersburg
OMS
Omsk
3h 39m
De la
51€
24 feb.
LED
Sankt Petersburg
OMS
Omsk
3h 39m
De la
51€
7 feb.
LED
Sankt Petersburg
OMS
Omsk
3h 39m
De la
51€
29 ian.
LED
Sankt Petersburg
OMS
Omsk
3h 39m
De la
51€
17 feb.
LED
Sankt Petersburg
OMS
Omsk
3h 39m
De la
51€

Avia bilete spre Omsk

Zboruri spre Omsk care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sankt Petersburg - Omsk, iar returul îl găsești pe pagina Omsk - Sankt Petersburg.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Omsk sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Omsk.

Cel mai potrivit timp de a vizita Omsk

Temperatura in Omsk variază astăzi de la -15°C până la -15°C

Sankt Petersburg

22 Jan 2022
-3°C min
-2°C max

Omsk

22 Jan 2022
-15°C min
-15°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sankt Petersburg
Omsk

BINE DE ȘTIUT

test

Profil