Bilete de avion din Sankt Petersburg catre Praga

De la 60€

Când să zbori la Praga ca să economiseşti

prices: 60€ - 104€

Din Sankt Petersburg către Praga

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Praga este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 11 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Sankt Petersburg spre Praga în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-10-25

Cel mai ieftin zbor

60 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sankt Petersburg către Praga găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 1 decembrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Praga: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Praga dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

1 dec.
LED
Sankt Petersburg
PRG
Praga
47h 54m
De la
60€
9 sept.
LED
Sankt Petersburg
PRG
Praga
49h 49m
De la
62€
5 aug.
LED
Sankt Petersburg
PRG
Praga
25h 9m
De la
63€
21 oct.
LED
Sankt Petersburg
PRG
Praga
17h 49m
De la
64€
10 aug.
LED
Sankt Petersburg
PRG
Praga
27h 34m
De la
66€
17 nov.
LED
Sankt Petersburg
PRG
Praga
47h 54m
De la
66€

Avia bilete spre Praga

Zboruri spre Praga care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sankt Petersburg - Praga, iar returul îl găsești pe pagina Praga - Sankt Petersburg.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Praga sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Praga.

Cel mai potrivit timp de a vizita Praga

Temperatura in Praga variază astăzi de la 14°C până la 17°C

Sankt Petersburg

14 Jul 2020
18°C min
19°C max

Praga

14 Jul 2020
14°C min
17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sankt Petersburg
Praga

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Praga

test

Profil