Bilete de avion din Sankt Petersburg catre Taipei

De la 265€

Când să zbori la Taipei ca să economiseşti

prices: 265€ - 419€

Din Sankt Petersburg către Taipei

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Taipei este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 23 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Sankt Petersburg spre Taipei în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ural Airlines pe 2021-02-26

Cel mai ieftin zbor

265 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sankt Petersburg către Taipei găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 20 ianuarie 2021, iar zborul va fi operat de S7 Airlines.

Taipei: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Taipei dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

20 ian.
LED
Sankt Petersburg
TPE
Taipei
53h 49m
De la
265€
11 oct.
LED
Sankt Petersburg
TPE
Taipei
56h 34m
De la
265€
22 nov.
LED
Sankt Petersburg
TPE
Taipei
52h 9m
De la
280€
7 oct.
LED
Sankt Petersburg
TPE
Taipei
51h 9m
De la
287€
6 nov.
LED
Sankt Petersburg
TPE
Taipei
44h 49m
De la
292€
18 oct.
LED
Sankt Petersburg
TPE
Taipei
45h 34m
De la
294€

Avia bilete spre Taipei

Zboruri spre Taipei care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sankt Petersburg - Taipei, iar returul îl găsești pe pagina Taipei - Sankt Petersburg.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Taipei sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Taipei.

Cel mai potrivit timp de a vizita Taipei

Temperatura in Taipei variază astăzi de la 24°C până la 25°C

Sankt Petersburg

30 May 2020
5°C min
5°C max

Taipei

30 May 2020
24°C min
25°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sankt Petersburg
Taipei

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Taipei

test

Profil