Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Sankt Petersburg spre Malaga

De la 52€

Când să zbori la Malaga ca să economiseşti

prices: 52€ - 134€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Sankt Petersburg către Malaga

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Malaga este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 7 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Sankt Petersburg spre Malaga în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Baltic pe 2020-05-09

Cel mai ieftin zbor

52 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sankt Petersburg către Malaga găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 noiembrie 2019, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Malaga: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

18 nov.
LED
Sankt Petersburg
AGP
Malaga
14h 49m
De la
52€
28 nov.
LED
Sankt Petersburg
AGP
Malaga
14h 49m
De la
52€
14 nov.
LED
Sankt Petersburg
AGP
Malaga
14h 49m
De la
52€
23 oct.
LED
Sankt Petersburg
AGP
Malaga
16h 4m
De la
54€
19 dec.
LED
Sankt Petersburg
AGP
Malaga
14h 49m
De la
55€
12 dec.
LED
Sankt Petersburg
AGP
Malaga
14h 49m
De la
55€

Avia bilete spre Malaga

Zboruri spre Malaga care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sankt Petersburg - Malaga, iar returul îl găsești pe pagina Malaga - Sankt Petersburg.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Malaga sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Malaga.

Companii care zboară spre Malaga