Bilete de avion din Satu Mare catre Christchurch

De la 1119€

Când să zbori la Christchurch ca să economiseşti

prices: 1119€ - 2626€

Din Satu Mare către Christchurch

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Christchurch este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 36 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Satu Mare spre Christchurch în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2022-10-01

Cel mai ieftin zbor

1119 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Satu Mare către Christchurch găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 28 februarie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Christchurch: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Christchurch dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

28 feb.
SUJ
Satu Mare
CHC
Christchurch
37h 24m
De la
1119€
25 mar.
SUJ
Satu Mare
CHC
Christchurch
37h 14m
De la
1129€
14 mar.
SUJ
Satu Mare
CHC
Christchurch
59h 44m
De la
1150€
21 mar.
SUJ
Satu Mare
CHC
Christchurch
59h 44m
De la
1169€
8 nov.
SUJ
Satu Mare
CHC
Christchurch
56h 39m
De la
1171€
17 nov.
SUJ
Satu Mare
CHC
Christchurch
52h 49m
De la
1209€

Avia bilete spre Christchurch

Zboruri spre Christchurch care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Satu Mare - Christchurch, iar returul îl găsești pe pagina Christchurch - Satu Mare.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Christchurch sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Christchurch.

Cel mai potrivit timp de a vizita Christchurch

Temperatura in Christchurch variază astăzi de la 5°C până la 7°C

Satu Mare

25 Sep 2023
19°C min
21°C max

Christchurch

25 Sep 2023
5°C min
7°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Satu Mare
Christchurch

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Christchurch

test

Profil