Bilete de avion din Satu Mare catre Kiev

De la 70€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 70€ - 137€

Din Satu Mare către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 14 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Satu Mare spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Tarom pe 2020-04-08

Cel mai ieftin zbor

70 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Satu Mare către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 15 martie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
15 mar.
SUJ
Satu Mare
IEV
Kiev
25h 14m
De la
70€
20 mar.
SUJ
Satu Mare
IEV
Kiev
44h 9m
De la
82€
Wizz Air
1 mar.
SUJ
Satu Mare
IEV
Kiev
25h 14m
De la
84€
26 feb.
SUJ
Satu Mare
IEV
Kiev
35h 14m
De la
86€
31 mar.
SUJ
Satu Mare
IEV
Kiev
22h 29m
De la
89€
11 mai
SUJ
Satu Mare
IEV
Kiev
41h 39m
De la
94€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Satu Mare - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Satu Mare.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 13°C până la 17°C

Satu Mare

23 Sep 2020
25°C min
25°C max

Kiev

23 Sep 2020
13°C min
17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Satu Mare
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil