Bilete de avion din Shanghai catre Entebbe

De la 560€

Când să zbori la Entebbe ca să economiseşti

prices: 560€ - 1046€

Din Shanghai către Entebbe

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Entebbe este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 15 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Shanghai spre Entebbe în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ethiopian Airlines pe 2023-01-06

Cel mai ieftin zbor

560 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Shanghai către Entebbe găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 noiembrie 2022, iar zborul va fi operat de Cebu Pacific.

Entebbe: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Entebbe dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

27 nov.
SHA
Shanghai
EBB
Entebbe
40h 44m
De la
560€
22 nov.
SHA
Shanghai
EBB
Entebbe
45h 14m
De la
567€
9 nov.
SHA
Shanghai
EBB
Entebbe
47h 14m
De la
659€
3 dec.
SHA
Shanghai
EBB
Entebbe
53h 34m
De la
659€
6 nov.
SHA
Shanghai
EBB
Entebbe
40h 44m
De la
660€
13 aug.
SHA
Shanghai
EBB
Entebbe
58h 34m
De la
674€

Avia bilete spre Entebbe

Zboruri spre Entebbe care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Shanghai - Entebbe, iar returul îl găsești pe pagina Entebbe - Shanghai.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Entebbe sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Entebbe.

Cel mai potrivit timp de a vizita Entebbe

Temperatura in Entebbe variază astăzi de la 22°C până la 22°C

Shanghai

04 Jul 2022
27°C min
28°C max

Entebbe

04 Jul 2022
22°C min
22°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Shanghai
Entebbe

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Entebbe

test

Profil