Bilete de avion din Sibiu catre Kiev

De la 74€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 74€ - 122€

Din Sibiu către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 10 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Sibiu spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-07-03

Cel mai ieftin zbor

74 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sibiu către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 3 iulie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
3 iul.
SBZ
Sibiu
IEV
Kiev
10h 14m
De la
74€
Wizz Air
15 iul.
SBZ
Sibiu
IEV
Kiev
27h 9m
De la
74€
Wizz Air
24 nov.
SBZ
Sibiu
IEV
Kiev
10h 24m
De la
78€
Wizz Air
21 nov.
SBZ
Sibiu
IEV
Kiev
10h 24m
De la
78€
Wizz Air
23 ian.
SBZ
Sibiu
IEV
Kiev
10h 24m
De la
78€
Wizz Air
26 ian.
SBZ
Sibiu
IEV
Kiev
10h 24m
De la
78€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sibiu - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Sibiu.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 16°C până la 18°C

Sibiu

28 Sep 2020
8°C min
8°C max

Kiev

28 Sep 2020
16°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sibiu
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil