Bilete de avion din Sofia catre Bologna

De la 19€

Când să zbori la Bologna ca să economiseşti

prices: 19€ - 84€

Din Sofia către Bologna

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bologna este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 54 min – timp record pentru durata călătoriei din Sofia spre Bologna în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-01-27

Cel mai ieftin zbor

20 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sofia către Bologna găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Bologna: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bologna dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
27 ian.
SOF
Sofia
BLQ
Bologna
1h 54m
De la
19.8€
Wizz Air
1 apr.
SOF
Sofia
BLQ
Bologna
1h 54m
De la
19.8€
Wizz Air
3 feb.
SOF
Sofia
BLQ
Bologna
1h 54m
De la
19.8€
Wizz Air
23 mar.
SOF
Sofia
BLQ
Bologna
1h 59m
De la
19.8€
Wizz Air
24 feb.
SOF
Sofia
BLQ
Bologna
1h 59m
De la
19.8€
Wizz Air
9 mar.
SOF
Sofia
BLQ
Bologna
1h 59m
De la
19.8€

Avia bilete spre Bologna

Zboruri spre Bologna care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sofia - Bologna, iar returul îl găsești pe pagina Bologna - Sofia.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bologna sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bologna.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bologna

Temperatura in Bologna variază astăzi de la 6°C până la 10°C

Sofia

17 Feb 2020
1°C min
3°C max

Bologna

17 Feb 2020
6°C min
10°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sofia
Bologna

Citeste mai multe despre Bologna

Companii care zboară spre Bologna

test

Profil