Bilete de avion din Thessaloniki catre Helsinki

De la 70€

Când să zbori la Helsinki ca să economiseşti

prices: 70€ - 182€

Din Thessaloniki către Helsinki

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Helsinki este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 9 min – timp record pentru durata călătoriei din Thessaloniki spre Helsinki în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Scandinavian Airlines System pe 2023-06-28

Cel mai ieftin zbor

70 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Thessaloniki către Helsinki găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 4 octombrie 2022, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Helsinki: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Helsinki dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
4 oct.
SKG
Thessaloniki
HEL
Helsinki
13h 24m
De la
70€
Ryanair
14 dec.
SKG
Thessaloniki
HEL
Helsinki
9h 24m
De la
74€
Ryanair
15 oct.
SKG
Thessaloniki
HEL
Helsinki
12h 34m
De la
79€
Ryanair
9 nov.
SKG
Thessaloniki
HEL
Helsinki
9h 24m
De la
85€
Ryanair
8 feb.
SKG
Thessaloniki
HEL
Helsinki
9h 24m
De la
85€
Ryanair
25 ian.
SKG
Thessaloniki
HEL
Helsinki
9h 24m
De la
86€

Avia bilete spre Helsinki

Zboruri spre Helsinki care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Thessaloniki - Helsinki, iar returul îl găsești pe pagina Helsinki - Thessaloniki.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Helsinki sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Helsinki.

Cel mai potrivit timp de a vizita Helsinki

Temperatura in Helsinki variază astăzi de la -5°C până la -4°C

Thessaloniki

04 Dec 2022
10°C min
13°C max

Helsinki

04 Dec 2022
-5°C min
-4°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Thessaloniki
Helsinki

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Helsinki

test

Profil