Bilete de avion din Thessaloniki catre Koror

De la 831€

Când să zbori la Koror ca să economiseşti

prices: 831€ - 1626€

Din Thessaloniki către Koror

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Koror este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 31 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Thessaloniki spre Koror în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Olympic Airlines pe 2021-01-04

Cel mai ieftin zbor

831 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Thessaloniki către Koror găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 16 aprilie 2021, iar zborul va fi operat de Aeroflot Russian Airlines.

Koror: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Koror dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

16 apr.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
48h 4m
De la
831€
6 apr.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
48h 4m
De la
831€
14 aug.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
45h 4m
De la
839€
4 sept.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
45h 4m
De la
844€
11 sept.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
45h 4m
De la
844€
23 oct.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
49h 4m
De la
847€

Avia bilete spre Koror

Zboruri spre Koror care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Thessaloniki - Koror, iar returul îl găsești pe pagina Koror - Thessaloniki.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Koror sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Koror.

Cel mai potrivit timp de a vizita Koror

Temperatura in Koror variază astăzi de la 27°C până la 27°C

Thessaloniki

18 Sep 2020
22°C min
24°C max

Koror

18 Sep 2020
27°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Thessaloniki
Koror

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Koror

test

Profil