Bilete de avion din Thessaloniki catre Koror

De la 518€

Când să zbori la Koror ca să economiseşti

prices: 518€ - 921€

Din Thessaloniki către Koror

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Koror este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 34 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Thessaloniki spre Koror în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-01-01

Cel mai ieftin zbor

518 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Thessaloniki către Koror găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 7 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Koror: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Koror dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

7 oct.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
37h 39m
De la
518€
29 iul.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
37h 39m
De la
540€
5 aug.
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
37h 39m
De la
560€
13 mai
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
51h 44m
De la
574€
21 mai
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
39h 34m
De la
585€
6 mai
SKG
Thessaloniki
ROR
Koror
51h 44m
De la
592€

Avia bilete spre Koror

Zboruri spre Koror care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Thessaloniki - Koror, iar returul îl găsești pe pagina Koror - Thessaloniki.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Koror sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Koror.

Cel mai potrivit timp de a vizita Koror

Temperatura in Koror variază astăzi de la 26°C până la 26°C

Thessaloniki

29 Jan 2020
14°C min
20°C max

Koror

29 Jan 2020
26°C min
26°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Thessaloniki
Koror

Companii care zboară spre Koror

test