Bilete de avion din Torino catre Chisinau

De la 96€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 96€ - 252€

Din Torino către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Torino spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu ITA Airways pe 2023-12-17

Cel mai ieftin zbor

96 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Torino către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 30 noiembrie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air Malta.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

30 nov.
TRN
Torino
KIV
Chisinau
20h 9m
De la
96€
23 ian.
TRN
Torino
KIV
Chisinau
20h 9m
De la
96€
9 nov.
TRN
Torino
KIV
Chisinau
20h 9m
De la
96€
21 nov.
TRN
Torino
KIV
Chisinau
20h 9m
De la
96€
7 nov.
TRN
Torino
KIV
Chisinau
20h 9m
De la
96€
12 dec.
TRN
Torino
KIV
Chisinau
20h 9m
De la
96€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Torino - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Torino.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 29°C până la 29°C

Torino

30 Sep 2023
16°C min
21°C max

Chisinau

30 Sep 2023
29°C min
29°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Torino
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chisinau

test

Profil