Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Verona catre Sankt Petersburg

De la 81€

Când să zbori la Sankt Petersburg ca să economiseşti

prices: 81€ - 185€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Verona către Sankt Petersburg

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sankt Petersburg este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 9 min – timp record pentru durata călătoriei din Verona spre Sankt Petersburg în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu S7 Airlines pe 2020-01-01

Cel mai ieftin zbor

81 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Verona către Sankt Petersburg găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Sankt Petersburg: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sankt Petersburg dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

26 ian.
VRN
Verona
LED
Sankt Petersburg
30h 19m
De la
81€
2 feb.
VRN
Verona
LED
Sankt Petersburg
54h 19m
De la
86€
12 ian.
VRN
Verona
LED
Sankt Petersburg
30h 19m
De la
89€
9 feb.
VRN
Verona
LED
Sankt Petersburg
30h 19m
De la
93€
3 mar.
VRN
Verona
LED
Sankt Petersburg
35h 14m
De la
93€
21 ian.
VRN
Verona
LED
Sankt Petersburg
32h 44m
De la
94€

Avia bilete spre Sankt Petersburg

Zboruri spre Sankt Petersburg care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Verona - Sankt Petersburg, iar returul îl găsești pe pagina Sankt Petersburg - Verona.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sankt Petersburg sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sankt Petersburg.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sankt Petersburg

Temperatura in Sankt Petersburg variază astăzi de la 5°C până la 6°C

Verona

10 Dec 2019
1°C min
7°C max

Sankt Petersburg

10 Dec 2019
5°C min
6°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Verona
Sankt Petersburg

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Sankt Petersburg

Companii care zboară spre Sankt Petersburg