Bilete de avion din Vilnius catre Bologna

De la 38€

Când să zbori la Bologna ca să economiseşti

prices: 38€ - 101€

Din Vilnius către Bologna

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bologna este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 8 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Vilnius spre Bologna în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-09-22

Cel mai ieftin zbor

38 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Vilnius către Bologna găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 29 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Bologna: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bologna dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
29 ian.
VNO
Vilnius
BLQ
Bologna
29h 34m
De la
38€
Ryanair
19 feb.
VNO
Vilnius
BLQ
Bologna
15h 24m
De la
42€
Ryanair
2 feb.
VNO
Vilnius
BLQ
Bologna
24h 34m
De la
42€
Ryanair
23 ian.
VNO
Vilnius
BLQ
Bologna
27h 24m
De la
42€
Ryanair
10 feb.
VNO
Vilnius
BLQ
Bologna
25h 49m
De la
44€
Ryanair
26 mar.
VNO
Vilnius
BLQ
Bologna
18h 14m
De la
46€

Avia bilete spre Bologna

Zboruri spre Bologna care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Vilnius - Bologna, iar returul îl găsești pe pagina Bologna - Vilnius.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bologna sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bologna.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bologna

Temperatura in Bologna variază astăzi de la 6°C până la 10°C

Vilnius

17 Feb 2020
4°C min
4°C max

Bologna

17 Feb 2020
6°C min
10°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Vilnius
Bologna

Citeste mai multe despre Bologna

Companii care zboară spre Bologna

test

Profil