Bilete de avion din Zurich catre Basel

De la 72€

Când să zbori la Basel ca să economiseşti

prices: 72€ - 117€

Din Zurich către Basel

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Basel este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Zurich spre Basel în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Swiss International Air Lines pe 2020-07-08

Cel mai ieftin zbor

72 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Zurich către Basel găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 20 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Basel: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Basel dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Vueling Airlines
20 oct.
ZRH
Zurich
BSL
Basel
16h 24m
De la
72€
Vueling Airlines
13 mai
ZRH
Zurich
BSL
Basel
16h 24m
De la
77€
Vueling Airlines
6 mai
ZRH
Zurich
BSL
Basel
16h 24m
De la
80€
easyJet
30 mar.
ZRH
Zurich
BSL
Basel
18h 49m
De la
82€
3 mar.
ZRH
Zurich
BSL
Basel
23h 29m
De la
82€
9 mar.
ZRH
Zurich
BSL
Basel
52h 4m
De la
82€

Avia bilete spre Basel

Zboruri spre Basel care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Zurich - Basel, iar returul îl găsești pe pagina Basel - Zurich.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Basel sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Basel.

Cel mai potrivit timp de a vizita Basel

Temperatura in Basel variază astăzi de la -3°C până la 2°C

Zurich

23 Jan 2020
-4°C min
2°C max

Basel

23 Jan 2020
-3°C min
2°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Zurich
Basel

Companii care zboară spre Basel

test