Bilete de avion din Zurich catre Bruxelles

De la 72€

Când să zbori la Bruxelles ca să economiseşti

prices: 72€ - 113€

Din Zurich către Bruxelles

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bruxelles este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Zurich spre Bruxelles în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Vueling Airlines pe 2020-12-14

Cel mai ieftin zbor

72 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Zurich către Bruxelles găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 15 ianuarie 2021, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Bruxelles: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bruxelles dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Vueling Airlines
15 ian.
ZRH
Zurich
BRU
Bruxelles
23h 19m
De la
72€
14 dec.
ZRH
Zurich
BRU
Bruxelles
6h 4m
De la
79€
17 nov.
ZRH
Zurich
BRU
Bruxelles
12h 19m
De la
79€
2 dec.
ZRH
Zurich
BRU
Bruxelles
22h 44m
De la
79€
23 nov.
ZRH
Zurich
BRU
Bruxelles
25h 29m
De la
79€
Vueling Airlines
19 oct.
ZRH
Zurich
BRU
Bruxelles
12h 34m
De la
80€

Avia bilete spre Bruxelles

Zboruri spre Bruxelles care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Zurich - Bruxelles, iar returul îl găsești pe pagina Bruxelles - Zurich.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bruxelles sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bruxelles.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bruxelles

Temperatura in Bruxelles variază astăzi de la 22°C până la 24°C

Zurich

28 May 2020
11°C min
19°C max

Bruxelles

28 May 2020
22°C min
24°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Zurich
Bruxelles

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Bruxelles

Companii care zboară spre Bruxelles

test

Profil