Bilete de avion din Zurich catre Sankt Petersburg

De la 92€

Când să zbori la Sankt Petersburg ca să economiseşti

prices: 92€ - 168€

Din Zurich către Sankt Petersburg

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sankt Petersburg este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Zurich spre Sankt Petersburg în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu LOT Polish Airlines pe 2020-06-15

Cel mai ieftin zbor

92 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Zurich către Sankt Petersburg găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 11 septembrie 2020, iar zborul va fi operat de easyJet.

Sankt Petersburg: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sankt Petersburg dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

11 sept.
ZRH
Zurich
LED
Sankt Petersburg
22h 9m
De la
92€
6 iul.
ZRH
Zurich
LED
Sankt Petersburg
22h 9m
De la
92€
16 sept.
ZRH
Zurich
LED
Sankt Petersburg
8h 54m
De la
97€
6 oct.
ZRH
Zurich
LED
Sankt Petersburg
21h 44m
De la
97€
23 sept.
ZRH
Zurich
LED
Sankt Petersburg
8h 54m
De la
100€
11 aug.
ZRH
Zurich
LED
Sankt Petersburg
9h 19m
De la
102€

Avia bilete spre Sankt Petersburg

Zboruri spre Sankt Petersburg care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Zurich - Sankt Petersburg, iar returul îl găsești pe pagina Sankt Petersburg - Zurich.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sankt Petersburg sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sankt Petersburg.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sankt Petersburg

Temperatura in Sankt Petersburg variază astăzi de la 8°C până la 10°C

Zurich

28 May 2020
11°C min
19°C max

Sankt Petersburg

28 May 2020
8°C min
10°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Zurich
Sankt Petersburg

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Sankt Petersburg

Companii care zboară spre Sankt Petersburg

test

Profil