Bilete de avion GENEVA

Bilete de avion spre Frankfurt

Dacă îți dorești să faci o rezervare la biletele de avion Chisinau Frankfurt de la compania S7 Airlines, Avigo.md are cele mai bune oferte pentru tine. Vei descoperi că cele mai bune prețuri la biletele de avion către Frankfurt le poți comanda pe site-ul www.avigo.md.

Ce trebuie să știi dacă zbori la Frankfurt?

Acest oraș este unul dintre cele mai mari orașe din Germania cu o populație de peste jumătate de milion de locuitori. Trebuie să știți că numele oficial al orașului este Frankfurt am Main.

Este un oraș cu o economie dezvoltată și cu un PIB ridicat. În Frankfurt își are sediul Banca Centrală Europeană.

De asemenea, aeroportul de aici se află în top zece ale celor mai mari aeroporturi din lume. Aveți grijă să nu vă pierdeți, pentru că anual, aeroportul are peste 50 de milioane de pasageri.

Istoria orașului Frankfurt

Primele informații despre oraș vorbesc despre faptul că, în această regiune, în secolul I se stabiliseră romanii cu traiul. În perioada Imperiului Roman, acest oraș era unul dintre cele mai importante din regiune.

Frankfurt era cunoscut și datorită târgului său, care a fost menționat pentru prima dată în anul 1150. În 1372, Frankfurt a devenit un oraș subordonat direct împăratului roman. În timpul războaielor napoleonice, orașul a avut de suferit foarte mult. Din anul 1813, Frankfurt devine oraș liber. Acesta, însă, își pierde independența în anul 1866.

Orașul a avut din nou de suferit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După încheierea războiului, Frankfurt a devenit parte din noul stat federal numit Hessa.

În ce perioade ale anului să vizitezi Frankfurt?

Clima Germaniei este una prietenoasă. Orașul Frankfurt îl poți vizita în lunile de vară, atunci când plouă mai rar și temperaturile sunt optime pentru plimbările în aer liber.

În perioada rece a anului pregătește încălțămintea călduroasă și hanoracele.

Ce poți vedea în Frankfurt?

În acest oraș trebuie să rămâi pentru câteva zile pentru a reuși să vezi măcar câteva din simbolurile Germaniei.

Una din clădirile care te va impresiona este primăria orașului – Römer. Este în stil gotic. Clădire în care locuiau cei mai bogați negustori din regiune. Dacă vei avea posibilitatea să intri în primărie, să știi că vei fi uimit de portretele tuturor celor 52 împărați ai Imperiului Roman de Națiune Germană expuse pe holurile din clădire.

Biserica „Sfântul Paul” are o istorie tumultoasă, care merită să o auzi de la un localnic. Germanii adoră să relateze legendele despre această biserică.

Ce poți mânca în orașul Frankfurt?

În Germania pregătește-te pentru o revelație gustativă. „Dibelabbes” te va cuceri dacă adori mâncarea pipărată și cu caracter. „Dibelabbes” face parte din bucătăria tradițională și este vorba de cartofi copți cu slănină și ceapă prăjită.

Nemții adoră mâncărurile preparate din vânat. Locuitorii îți vor povesti despre o rețetă secretă din mușchiul de căprioară Baden-Baden din Pădurea Neagră. De asemenea, aceștia preferă bucatele preparate din organe: ficat, rinichi, burtă de vită.

Cât te costă o zi în Frankfurt?

Frankfurt este un oraș nu prea costisitor, dar trebuie să știi cum să economisești. Există zeci de hoteluri de două sau trei stele sau pensiuni în condiții bune. Prețurile pot varia de la 25 până la 55 de euro pentru o noapte.

Desigur, pentru pretențioși există hoteluri scumpe. Costul acestora ajunge până la 400 de euro pentru o noapte.

Transportul public este divers, de la autobuze până la autocare, unde prețul pentru un bilet este de 3-5 euro.

O cină într-un local te va costa până la 60 de euro, pentru că bucatele tradiționale din carne costă mult. Dacă vei comanda și vin, s-ar putea ca suma să se ridice până la 80 de euro pentru o persoană. O sumă destul de mare. Dacă vrei să economisești există fast-food-uri.

Cum ajungi în Frankfurt?

Simplu. După ce ai comandat pe avigo.md și ți-ai pregătit bagajul, urci în transport și te deplasezi spre aeroport. Pe site-ul nostru vei găsi lista de companii aeriene care operează curse directe Chișinău – Frankfurt.