Bilete de avion MIAMI

Bilete de avion spre Madrid

Dacă îți dorești să faci o rezervare la bilete de avion spre Madrid, avigo.md are cele mai bune oferte și este gata să îți răspundă la întrebări la orice oră a zilei. Vei descoperi că cele mai bune prețuri la biletele de avion către Madrid le poți comanda pe site-ul www.avigo.md.

E simplu. Un alt beneficiu este că prețul tuturor biletelor noi îl afișăm în lei, dolari și euro.

Ce trebuie să știi dacă zbori la Madrid?

Madrid este capitala Spaniei și te va cuceri prin cultură și gastronomia delicată. Orașul Madrid este un oraș de noapte, oamenii ies în oraș după ora 20:00. Majoritatea petrec timpul alături de prieteni sau rude până la miezul nopții, chiar dacă a doua zi urmează să plece la serviciu.

Te vor impresiona stridiile și șampania, tartinele cu icre roșii și votca înghețată.

Istoria orașului Madrid

Orașul Madrid a fost construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit. După ce a devenit capitală în anul 1561, în timpul domniei lui Filip al II-lea de Habsburg, orașul s-a transformat într-o zonă cu o economie înfloritoare.

Primele date istorice unde este menționat și orașul Madrid apar în perioada musulmană, în anii 852-886. În 1085, orașul Madrid a fost încorporat de regatul Castiliei. În 1197, almohazii l-au asediat. Victoria creștinilor în Las Navas de Tolosa a însemnat sfârșitul influenței musulmane în centrul peninsulei Iberice.

Madridul a suferit distrugeri consistente în perioada războiului civil spaniol din anii 1936-1939. Orașul a fost asediat de forțele naționaliste ale generalului Franco, și, când Madridul a capitulat, războiul s-a sfârșit.

În ce perioade ale anului să vizitezi Madrid?

Madrid este un oraș prietenos. În sezonul cald este momentul potrivit pentru a vizita capitala Spaniei.

Plouă rar, iar umiditatea aerului este normală. Brizele care vin din direcția oceanului sunt un ajutor în lunile iulie și august când temperaturile ajung la cote maxime.

Ce poți vedea în Madrid?

Orașul Madrid te cucerește prin arhitectura medievală și Muzeul Taurino, unde poți descoperi prin ce este renumită Spania – spectacolele cu tauri.

Unul dintre cele mai vizitate locuri este bulevardul din centrul orașului – Paseo del Prado. E una dintre cele mai frumoase zone și se întinde de la Piața Cibeles până la Piașa del Emperador.

În centrul orașului veți găsi fântâni ardeziene, grădini cu flori și sculpturi unice. Clădirile sunt și ele un bun prilej pentru o plimbare de seară.

Majoritatea turiștilor recomandă să vizitați inițial Madrid, după Barcelona. Mulți rămân dezamăgiți de capitala Spaniei, după ce au văzut orașul lui Gaudi(Barcelona).

Ce poți mânca în orașul Madrid?

Spaniolii adoră brânza și au sute de tipuri de brânză pe care o puteți procura în orice magazine specializate. Ei produc ulei de măsline și sunt cel mai mare producător din lume.

Treci prin unul din barurile din regiune și comandă brânză cu un pahar de rioja.

Spaniolii gătesc impresionant fructele de mare și din acest motiv, trebuie să comanzi de mai multe ori acest fel de mâncare. Pentru ca să reușești să te delectezi din una dintre cele mai gustoase feluri de mâncare din Madrid.

Cât te costă o zi în Madrid?

Madrid nu este un oraș costisitor, dar dacă nu vei ști să economisești riști să dai o avere pentru o vacanță în capitala Spaniei.

Transportul public îți oferă posibilitatea să procuri o cartelă, care conține 10 bilete, la prețul de 13 euro.

Poți să folosești taxiul, dar acesta costă 25-30 de euro pentru o destinație.

Hotelurile în Madrid sunt scumpe. Pentru o noapte, într-un hotel de 3 stele va trebui să scoți din buzunar până la 70 de euro. Este mai scump decât în cele mai vizitate orașe ale Europei. Încearcă să găsești un hostel, pentru care va trebui să achiți maxim 20 de euro pentru o noapte.  

Cum ajungi în Madrid?

Comandă pe www.avigo.md biletul spre Madrid. În Moldova există o serie de companii aeriene care operează curse direct spre Madrid de câteva ori pe săptămână sau din Rusia, care propune zboruri la prețuri avantajoase spre Madrid de la compania S7 Airlines.

Poți să alegi un zbor cu escală în Viena sau Roma, astfel vei reuși să vizitezi și alte orașe din Europa.

Nu ai timp de căutări ? Contactează-ne 022 000 412.