Bilete de avion SANKT PETERSBURG

Bilete de avion spre San Francisco

Dacă îți dorești să faci o rezervare la biletele de avion, AVIGO are cele mai avantajoase oferte. Vei descoperi că cele mai bune prețuri la biletele de avion către San Francisco le poți comanda pe site-ul avigo.md.

Ce trebuie să știi dacă zbori la San Francisco?

Cu siguranță cunoașteți acest oraș din filme și anume atunci a apărut dorința de a-l vizita. San Francisco este cel de-al patrulea oraș ca mărime din California. În acest oraș locuiesc aproape un milion de persoane.

San Francisco se situează în vârful peninsulei San Francisco și este locul central al ariei geografice numite San Francisco Bay Area.

Istoria orașului San Francisco

Orașul datează de prin 1776, fiind înființat de coloniștii spanioli, iar în prezent este un important centru cultural și financiar al statului California.

În goana căutătorilor de aur, a fost unul dintre cele mai importante orașe, iar periplul continuu al oamenilor dornici să se îmbogățească rapid a ajutat enorm la creșterea economică a acestei metropole.

Prin 1906, trei sferturi din oraș au fost devastate de un cutremur și un incendiu foarte puternic, dar orașul a fost readus la forma sa inițială în timp record, iar felul în care San Francisco arată astăzi se datorează planurilor urbanistice din perioada reconstrucției.

În ce perioade ale anului să vizitezi San Francisco?

Clima din San Francisco este favorabilă pentru turiștii străini. Temperatura aerului nu urcă mai sus de +28 de grade. Diminețile sunt cețoase și răcoroase la fel ca și majoritatea serilor.

Același lucru se întâmplă și în timpul iernii, când temperaturile nu coboară mai jos de +14 grade.

Ce poți vedea în capitala San Francisco?

Atunci când te afli în acest oraș, nepărat să treci prin faimosul cartier chinezesc - China Town. Din China Town poți ajunge foarte ușor în centrul orașului, mai exact în Union Square. Aici este zona cu foarte multe magazine și branduri de lux, însă, evident, la prețul articolelor adăugați și locația centrală.

Din Union Square puteți să vă îndreptați spre muzee, galeriele de artă sau parcurile din centrul orașului.

Ce poți mânca în orașul San Francisco?

În San Francisco nu vei găsi bucătărie tradiționale, decât în foarte puține localuri. În mai multe regiuni ale orașului, restaurantele prepară bucate după rețetele italienești.

Locuitorii din San Francisco adoră pastele și pizza, vinul și parmezanul.

Nu te aștepta la vreo revelație gastronomică, pentru că acest lucru nu se va întâmpla în San Francisco.

Cât te costă o zi în San Francisco?

De la aeroport există un tren direct în centrul orașului costă în jur de 10 dolari. Taxiurile sunt foarte scumpe, o călătorie până în centrul orașului putând ajunge și la 100 de dolari.

Hotelul este destul de costisitor. Pentru o noapte într-un hotel decent va trebui să scoateți din buzunar 60 de dolari. Prețurile la mâncare sunt mici.

 Cum ajungi în San Francisco?

După ce ai comandat pe avigo.md și ți-ai pregătit bagajul, urci în transport și te deplasezi spre aeroport. Există o serie de companii aeriene care operează curse direct în San Francisco de la Chișinău. Aceste curse operează de câteva ori pe săptămână. Dacă îți dorești cu escală în altă țară, ca să mai vizitezi și alte orașe, există și posibilitatea: Chișinău-Viena, ulterior Viena- San Francisco.