Cele mai ieftine bilete de avion TURKISH AIRLINES

TAROM

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „TAROM”.Puteți rezerva un zbor Bucuresti Chisinau de la compania Tarom pe site-ul www.avigo.md.

Despre companie

„TAROM” este Compania Națională de Transporturi Aeriene a României, care efectuează zboruri și pe teritoriul Republicii Moldova. Este una dintre cele mai moderne companii. Aceasta este cunoscută de clienții săi și datorită faptului că protejează mediul încojurător implementând proceduri inovative pentru reducerea emisiilor de CO2. Compania operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code-share.

Istoric

Compania „TAROM” a fost înfiinţată în anul 1954 şi s-a dezvoltat cu pași măreți pe parcursul anilor. În 1969 a avut loc ocolul Pământului în 80 de ore de zbor pe o distanţă de 47.000 km, cu un avion IL-18, cu plecare din Bucureşti spre Delhi, Bangkok, Tokio, Honolul, Los Angeles, Ciudad de Mexico, New Zork, Las Palmas, Roma, Istanbul, Bucureşti. Compania este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Toate activitățile pe care le desfășoară companie se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor din România.

Flota

Compania „TAROM” operează, în acest moment, pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 23 aeronave.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „TAROM” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime). Dar acest lucru este valabil în cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip Boeing şi Airbus.

Dacă veți călători la bordul unei aeronave de tip ATR 42 / ATR 72, bagajul transportat în cabină nu trebuie să depăşească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm. De asemenea, puteţi avea ca bagaj de mână: o geantă, o servietă, o geantă cameră foto/video, un laptop, un obiect de dimensiuni mai reduse sau similare cu cel de: 55x 40x 20cm, respectiv 35x30x20 cm pentru ATR42/ ATR 72.

Greutatea totală a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 10 kg.