Bilete de avion TREVISO

Bilete de avion spre Toronto

Dacă îți dorești să faci o rezervare la biletele de avion, Avigo.md are cele mai avantajoase oferte. Vei descoperi că cele mai bune prețuri la biletele de avion către Toronto dorită le poți comanda pe site-ul www.avigo.md. Faci o rezervare online la bilete avia spre Toronto de la compania Air Canada pe site-ul www.avigo.md și începi să îți pregătești bagajele pentru călătorie.

Ce trebuie să știi dacă zbori la Toronto?

Canada a devenit nu doar o atracție turistică pentru moldoveni, ci și un loc de trai permanent pentru multe familii tinere de la noi, iar Toronto a devenit unul din orașele preferate de moldoveni.

Toronto este cel mai mare oraș din Canada și este situat pe malul nordic al lacului Ontario.

Este unul din cele mai importante centre economice și politice din Canada. Orașul a găzduit al patrulea summit G-20 din anul 2010.

Istoria orașului Toronto

Istoria orașului Toronto datează din anul 1787, când Marea Britanie a negociat acordul de cumparare a locului de la aborigenii indieni, având primul său nume YORK. Peste șase ani, orașul devine capitala UPPER CANADA.

În anul 1834, numele orașului a fost schimbat în Toronto. În anul 1867 a devenit capitala provinciei Ontario.

La sfârșitul secolului XIX, începutul secolului XX, în oraș au emigrat multiple etnii de pe continentul european. În anul 1954, Toronto și încă 12 municipalități apropiate au format un guvern regional sub numele Metropolitan Toronto, iar în anul 1998 a fost dizolvat și municipalitățile au fost încorporate în orașul Toronto.

În ce perioade ale anului să vizitezi Toronto?

Chiar dacă în majoritatea regiunilor din Ontario este frig, în Toronto, iarna este mai puţin severă, datorită influenţei Marilor Lacuri, dar sunt înregistrate temperaturi mai mici de -25ºC.

Vara este mai lungă şi mai umedă. Temperaturile medii ajung la +20ºC de la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie. În Toronto există „valuri săptămânale de căldură”, atunci când temperaturile ajung la +30ºC.

Datorită zilelor calde cu soare şi nopţilor senine şi răcoroase, pentru mulţi turiști, toamna este anotimpul perfect pentru a călători în această regiune.

Ce poți vedea în Toronto?

Toronto este atractiv pentru turiști din mai multe motive, unul dintre acestea este faptul că este cel mai diversificat oraş din punct de vedere al etniilor.

Orașul este împărțit în mai multe zone, bine delimitate pentru turiștii pretențioși: Chinatown, Little Italy (mica Italia), Greektown (orăşelul grec) și Little India (mica India).

Dacă vă aflați în Toronto vizitați neapărat cele mai importante obiective turistice: Hockey Hall Of Fame, Air Canada Center, Union Station, Rogers Center, Royal Ontario Museum, Galeria Allen Lambert din Brookfield Place, Casa Loma și CN Tower.

Ce poți mânca în orașul Toronto?

Bucătăria locală a fost influențată de bucătăriile mai multor popoare, cum ar fi: franceză, engleză, americană şi alte stiluri culinare etnice aduse de imigranţi.

Atunci când vă aflați în Toronto folosiți-vă de acest lucru și gustați din toate bucătăriile lumii, pentru că veți găsi restaurante a 80 de comunităţi culturale.

Cât te costă o zi în Toronto?

Toronto, ca și Montreal, nu este un oraș costisitor. Cazarea variază în funcție de locație și numărul de stele al hotelului.

Astfel, un hotel de trei stele cu condiții decente te va costa 100-150 de dolari canadieni pentru o noapte. Există moteluri care pentru o noapte cer de la 30 de dolari canadieni în sus.

Prețul la mâncare depinde de bucătăria restaurantului. Un mic dejun clasic european (cafea+omletă) vă va costa până la 10 dolari pentru o persoană.

Cum ajungi în Toronto?

Comanzi pe avigo.md și pregătești bagajul. În Moldova sunt o serie de companii aeriene care operează curse în Toronto din Chișinău. Doar că toate zborurile spre Canada fac escală în una din țările europene.