Cele mai ieftine bilete de avion UNITED AIRLINES

Ucraina International Airlines

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „Ukraine International Airlines”.Cu acest prilej ai ocazia să vizitezi legendara capitală a Azerbaidjanului cu un bilet de avion Chisinau Baku de la compania Ukraine International Airlines de pe site-ul avigo.md

Despre companie

Potrivit fondatorilor, obiectivul principal al companiei „Ucraina International Airlines” este de a de a oferi nivelul de securitate care satisface cele mai înalte standarde internaționale.

Companie aeriană este prima compani din CSI care a primit un certificat IOSA și a fost înregistrată în registrul internațional de calitate a IATA (International Air Transport Association).

În 2011, UIA a trecut cu succes testul de conformitate cu cerințele actuale de securitate operațională și a primit certificatul de operator.

Istoric

„Ucraina International Airlines” (UIA) este o companie lider în Ucraina cre a fost înființată în anul 1992.

Potrivit companiei, prin intermediul a numeroase acorduri de interline, UIA operează zboruri spre 3000 de destinații din întreaga lume.

Flota

Compania „Ucraina International Airlines” operează, în acest moment, pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 31 aeronave.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „Ucraina International Airlines” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni:

Clasa economy: 55cm x 40cm x 20cm. Greutatea totală a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 7 kg.

Clasa Business: 55cm x 40cm x 20cm. Greutatea totală a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 12 kg.