Cele mai ieftine bilete de avion VOLOTEA

Vim Airlines

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „Vim Airlines”. Rezervează acum bilete de avion ieftine Chisinau Moscova de la compania Vim Airlines pentru a face o plimbare prin gazda Kremlinului, care este sediul Președinției Rusiei și a fost înregistrat în Patrimoniul Mondial. 

Despre companie

În Republica Moldova,compania „Vim Airlines” efectuează zboruri Chișinău-Moscova. Compania are condiții de transportare a persoanelor cu dizabilități, a persoanelor care au nevoie de îngrijire medicală, a copiilor și a femeilor însărcinate.

În timpul zborului pasagerilor le este oferită alimentație, dar compania pe lângă alimentația oferă posibilitatea de a-ți comanda mâncare în funcție de preferințele culinare sau religioase. Astfel, puteți comanda mâncare vegetariană, musulmană, meniu pentru copii. Comanda este primită în prealabil cel puțin cu 24 de ore înainte de zbor.

Istoric

„Vim Airlines este compania aeriană rusească care a fost fondată în anul 2002. Sediul acesteia este în orașul Moscova, iar ca hub este folosit aeroportul Domodedovo.

În 2011, „VIM Airlines” primește confirmarea de la IATA privind includerea în registrul operatorilor IOSA - un act de recunoaștere a siguranței serviciilor prestate de societate pe piața de transport aerian intern si international de IATA.

Flota

Compania „Vim Airlines” operează, în acest moment, pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 12 aeronave de tipul Boeing 757-200 și Airbus A-319.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „Vim Airlines” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni:

pentru pasagerii clasei Economy - un element bagaj, de până la 5 kg, dimensiuni maxime - 55 × 40 × 20 cm;

pentru pasagerii clasei business - două elemente bagaje, până la 5 kg fiecare, dimensiuni maxime - 55 × 40 × 20 cm.

Rezervă acum bilete de avion ieftine pe www.avigo.md.