Berna

 Bruxelles este un oraș de neuitat, cu străzi înguste, clădiri vechi și cu cea mai frumoasă piață principală din Europa. Grand Place, piața principală și atracția principală a Belgiei, înconjurate în toate părțile de clădirile în stilul baroc și gotic. Aici puteți sta pe bancă ore întregi și puteți urmări mulțimea plină de viață, fiecare detaliu al structurilor arhitecturale unice sau vă puteți petrece timpul în cafenelele vechi și confortabile. Pe piață sunt adesea organizate diverse festivaluri de flori și bere, iar berea de la Bruxelles este superbă.

Primăria Bruxelles-ului este o splendoare de arhitectură pe piața principală, izbitoare de frumusețea ferestrelor arcuite, întreaga primărie este ca și cum ar fi făcută din dantelă. Pe timp de noapte, este evidențiată în roz, ceea ce îi conferă aspectul de ceva delicat și misterios. În zilele spectacolului cu laser, este imposibil să vă luați ochii de pe schimbarea culorilor pe pereții săi.

Catedrala Sfinților Mihail și Guduly este foarte atractivă în exterior, iar în interior dvs. veți fi surprinși de vitraliile excelente. O altă caracteristică a catedralei sunt clopotele, care realizează melodii diverse, calmante.

Muzeul instrumentelor muzicale a colectat o mare colecție de instrumente ale tuturor timpurilor și popoarelor. Muzeul de Științe Naturale- colecțiile de fluturi, gândaci, schelete de dinozauri, scoici, pietre și minerale,este un loc interesant care merită vizitat împreună cu copiii.

Parcul miniaturelor este un parc foarte interesant, unde sunt create miniaturi ale tuturor atracțiilor faimoase: Turnul Effel, Turnul înclinat din Pisa, Big Ben din Londra, Acropola ateniană.

Calde, parfumate, delicioase vafe belgiene, ciocolata belgiană, parcuri bine îngrijite, multe lucruri interesante și memorabile vă așteaptă la Bruxelles.